A 4K! zuglói jelöltjei

2014. szeptember 21.

Csárdi Antal, a 4K! és az LMP főpolgármester jelöltje bemutatta a két párt közös XIV. kerületi jelöltjeit szombaton.

Hámorszky Eszter mellett ebben a budapesti kerületben Várnai György képviseli a 4K!-t.
Előző héten a választási bizottság arra hivatkozva, hogy Várnai György aláírása nem egyezik meg a saját aláírásával, elutasította jelölti nyilvántartásba vételét. A fellebbezés után ejtették az abszurd kifogást, és nyilvántartásba vették jelöltként.

Újra átadtuk a Várkert Bazárt

2014. szeptember 20.

A "Tarlós-korszak tökéletes szimbólumaként" újra felavatta szombaton Budapesten a már kétszer átadott Várkert Bazárt Istvánffy András a 4K! elnöke és Csárdi Antal az LMP főpolgármester-jelöltje.

Istvánffy András úgy vélekedett, hogy a jelenlegi politikai elit "cinikusan hülyének nézi az embereket" akkor, amikor kétszer adnak át egy máig el nem készült beruházást. Ezzel szemben a 4K!-LMP szövetség olyan alternatívát kínál a főváros élére, amely nem nézi hülyének az embereket, olyat amely a hétköznapi emberek valós hétköznapi problémáival foglalkozik - mondta a politikus.

Csárdi Antal azt hangsúlyozta: amennyiben megválasztják a főváros élére, az LMP programjának megfelelően a presztízsberuházások helyett a fontos fejlesztéseket, a többi között a 3-as metró felújítását és az óvodai férőhelyek bővítését helyezi előtérbe. Közlése szerint a Várkert Bazár tökéletes szimbóluma annak az áltevékenységnek, amit a főváros vezetése végzett az elmúlt években.

Magántulajdont is bevonna bérlakásprogramjába a 4K! és az LMP

2014. szeptember 18.

Az ellenzéki párt a főváros lakhatási problémáinak megoldását tekinti egyik legfontosabb feladatának, ezért új bérlakások építése mellett a magántulajdonban lévő, de üresen álló ingatlanokat is bevonnák programjukba.

Erről Csárdi Antal, az ellenzéki párt főpolgármester-jelöltje és Völgyesi Krisztián, az LMP és a 4K! XX. kerületi közös polgármesterjelöltje beszélt csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

Völgyesi Krisztián hangsúlyozta, programjukkal a legnehezebb sorsú dolgozó embereken is segíteni kívánnak, mert úgy látják a Fidesz csak a felsőközéposztályt támogatja lakhatást segítő intézkedéseivel. Így fordulhat elő, hogy a családalapítás előtt álló fiatalok nagy részének Londonig kell utazniuk, ha saját lakást szeretnének - fogalmazott.

Havráneket támogatja a 4K! Hódmezővásárhelyen

2014. szeptember 17.

Bemutatta az őt támogató pártokat is Havránek Ferenc az Európai Baloldal vásárhelyi polgármester- és képviselőjelöltje, kiemelve, minden körzetben sikerült jelöltet állítani.

Szabó Dániel a pár hónapja alakult Balpárttől arról beszélt, hogy a 24 éve regnáló jobboldalnak ő az egyedüli ellenzéke Vásárhelyen, így a baloldali értékeket is csak ő képviseli itt.

Podolcsák Balázs a 4K! megyei koordinátora, elmondta, hogy a kádári nosztalgiával nem értenek egyet, mert a 4K! szociáldemokrata párt, mégis az igazi baloldalt szerintük is Havránek képviseli.

Dudás Róbert a Szeged TV-ben

2014. szeptember 16.

Dudás Róbert, a 4K! és az LMP szegedi önkormányzati képviselőjelöltje a közfürdők hiányáról beszélt. Nincs olyan hely Szegeden, ahol ingyenesen vagy jelképes összegért lehetne fürdeni, mosni vagy éppen mosatni. Mint elmondta, a Pulcz utcában járt olyan házban, ahol nincs fürdőszoba, és ilyenből több is akad a városban.

A képre vagy IDE kattintva a videó új ablakban nyílik meg.