A 4K! antipárt

2015. április 14.

Az emberek úgy érzik, hogy a pártok nem őket, hanem szűk érdekcsoportokat képviselnek. Jogosan.

Az oligarchapártok valójában gazdasági csoportok marketinggépezeteként működnek, és naponta váltogatják, hogy miről mit mondanak, ahogyan épp nagyobb népszerűséget remélnek maguknak.

Emiatt sokan, akik tenni akarnak valamit a változásért, a civilséget látják járható útnak, hogy hitelesek tudjanak maradni.

A civilség azonban csapda, mert önként átengedni az ország alakítását a pártmaffiáknak. Részt kell venni a világunk alakításában, ha komolyan gondoljuk a változást, és nem csak a lelkiismeretünket akarjuk nyugtatgatni.

Ezért kell egy antipárt.

A 4K! antipárt. 

Mi nem kapunk pártpénzt az adófizetők forintjaiból.

Nekünk nincsenek főállású politikusaink. Hétköznapi, dolgozó emberek vagyunk, akik a saját időnkből áldozunk az önkéntességre: magyarul civilek.

Antipárt vagyunk, és mindig is azok voltunk.

Ezért nem csaltunk a választáson, amikor mellettünk a bizniszpártok a kormány hallgatólagos beleegyezésével ipari méretekben hamisították az aláírásokat.

Ezért tennénk visszahívhatóvá a helyi politikusokat és népszavazással feloszlathatóvá az országgyűlést.

Ezért kötnénk a parlamenti képviselők fizetését az átlagbérek alakulásához.

Ezért tiltanánk be az oligarcháknak és a multiknak adott vissza nem térítendő állami támogatásokat,  a korrupció melegágyát.

Ezért mertük kimondani, hogy álszent, ami a marihuána körül folyik, és legalizálni kell. Mi nem méricskéljük, hogy hány megtévesztett nyugdíjas lesz dühös ránk emiatt, mint azok a politikusok, akik szívük mélyén egyetértenek a legalizációval, de nyilvánosan inkább mást mondanak. 

A 4K! egy antipárt.

Csak azért létezik, mert hétköznapi emberek felvették a kesztyűt.

Ezért szükségünk van a Te segítségedre is.

 

Egyetértesz? Támogasd a 4K!-t vagy csatlakozz hozzánk!