Ma - Csepel, Szeged, Törökbálint

2014. február 20.

Újabb ajánlásgyűjtő helyszínek a mai napon:

SZEGED - Csillag téren déltől sötétedésig,

CSEPEL - Karácsony Sándor utcában 2-től,

TÖRÖKBÁLINT - a 72-es busz végállomásánál várunk mindenkit délután 5-ig!

Várunk szeretetttel, mert igenis számít! Van kire szavazni!

 

 

Ma Miskolc, Moszkva, Örs, Blaha

2014. február 20.

Miskolciak figyelem! Ma délelőtt 11-től aktivistáink támogató ajánlásokat gyűjtenek a Bükk áruház és a Vasas Művelődési Ház közötti részen.
A zuglói és XVI. kerületi aláírókat pedig az Örs vezér téren várjuk délelőtt 10 és délután 4 óra között Budapesten.
Budán ma a Moszkva téren leszünk kint déltől délután 4-ig, a budai támogatásokat gyűjtve.
Csepelen, a Karácsony Sándor utcában pedig délután 14:00-kor kezdjük a támogatásgyűjtést.
Szegeden, a Csillag téren 12-től este 6-ig gyűjtünk.
A Blaha Lujza téren, a Müsziben az összes budapesti és Pest megyei aláírást gyűjtjük 11 és 21 óra között.
Ha egyik helyre sem tudsz kijönni, de aláírnál, töltsd ki űrlapunkat az oldal tetején, és házhoz megyünk aláírásodért.
Köszönjük mindenkinek a támogatást! :)

Elindult az aláírásgyűjtés: írd alá a Müsziben!

2014. február 18.

 

500 támogató aláírásra van szükség a képviselőjelöltséghez. Segíts nekünk, gyere, támogass, hogy legyen kire szavazni!

Ha támogatod a 4K!-t, és budapesti vagy Pest megyei állandó lakcímmel rendelkezel, gyere be a Müszibe, és írd alá a jelöltnek. Itt tudod megnézni, hol indul a 4K!

Cím: Budapest, Blaha Lujza tér 1. A Corvin-áruház épülete, bejárat a Somogyi utca felől, nagy zöld ajtó.
A Müsziben hétköznap 11:00 és 21:00, hétvégén pedig 15:00 és 20:00 között gyűjtjük az aláírásokat.

Autóbusz-vezető, mérnök, közgazdász és raktáros a 4K! egyéni jelöltjei között

2014. február 16.

A 4K! – Negyedik Köztársaság ma közzétette egyéni képviselőjelöltjeinek névsorát. A 4K! az ország számos helyén állít képviselőjelöltet, így országos listánk lesz, ami azt jelenti: mindenhol lehet majd a 4K!-ra szavazni.

A 4K! országos listájának első tíz helyezettje elindul egyéniben is (b-j): Völgyesi Krisztián a budapesti 17., Csókási László a Pest megyei 11., Gombó Áron a budapesti 08., dr. Sarkadi László (a laptop képernyőjén) a budapesti 06., Szalai Roland a baranyai 01., Istvánffy András a budapesti 10., Nagy András a Vas megyei 01., dr. Salha Omár a budapesti 13., Mezei Dávid a budapesti 09., Papp Réka Kinga pedig a budapesti 05. választókerület egyéni jelöltje lesz.

„Az egyéni jelöltjeink átlagéletkora 34 év, ezzel minden bizonnyal a 4K! lesz a legfiatalabb párt, amelyre 2014-ben mindenhol  lehet majd szavazni” – mondta Istvánffy András, a 4K! elnöke.

„Mi hétköznapi emberek vagyunk, nem politikusok. A jelöltek kiválasztásánál nem az számított, hogy kinek van diplomája, sokkal inkább az, hogy ki az, aki elkötelezett a hétköznapi emberek, a munkavállalók és a magyar kis- és középvállalkozók érdekeinek képviselete mellett. Ennek megfelelően jelöltjeink között ugyanúgy van közgazdász, mérnök, és jogász, mint ahogy van raktáros, autóbusz-vezető vagy éppen kertész is.” – mondta el Istvánffy.

A 4K! több mint 400 tagja és közel 700 regisztrált szimpatizánsa hétfőn kezdi el az aláírásgyűjtést egyéni képviselőjelöltjei számára. „Nálunk nincsenek fizetett aktivisták és felbérelt mozgalmárok, mi mindannyian önkéntesek vagyunk. Az elnökségtől a fotósokon át a grafikusokig és a helyi szimpatizánsainkig bezárólag mindenki önként, munkája mellett, szabadidejében támogatja nagyon komoly erőfeszítésekkel a 4K!-t. Feltett célunk, hogy felállítsuk az országos listánkat azért, hogy a hétköznapi embereknek legyen kire szavazni 2014-ben, és április után legyen végre méltó, tényleges  képviselete a munkavállalóknak az Országgyűlésben.” – zárta mondandóját a 4K! elnöke.

A Zöld Baloldal képviselőjelöltjei a 4K! színeiben indulnak a választáson

2014. február 14.

A 4K! Budapesten Angyalföldön Trasciatti Attilát, a Zöld Baloldal ügyvezető elnökét indítja egyéni képviselőjelöltként.

„A 4K! különösen fontosnak tartja, hogy Angyalföldön, a hazai baloldal egyik bölcsőjében markánsan rendszerkritikus jelöltet indítson” - mondta Istvánffy András, a 4K! elnöke.

„A jelenlegi magyarországi politikai helyzet tisztán mutatja, hogy nem egyszerűen egy kormány politikája bukott meg, hanem egy egész rendszer és ennek létrehozóinak és fenntartóinak a politikája.  A Zöld Baloldal alapításától kezdve minden olyan kezdeményezést támogat, mely rendszerkritikus és valódi alternatívát kínál” - mondta Trasciatti Attila.

A Zöld Baloldal további két tagja indul a 4K! jelöltjeként a választáson. Fisch Róbert Dél-Budán, Huzián Kristóf pedig Dunaújvárosban. Az együttműködés részeként Trasciatti Attila a 21., Fisch Róbert a 25., Huzián Kristóf a 31. helyen szerepel a 4K! országos listáján.

A Zöld Baloldal 2009-ben alakult posztmodern, baloldali párt, 2010 és 2011 között Tamás Gáspár Miklós volt az elnöke.