Koszorút helyeztünk el a Milla és a Szolidaritás emlékére

2014. január 16.

Istvánffy András, a 4K! elnöke emléktáblát és koszorút helyezett a Sirály bezárt épületére. Az emléktábla a Milla és a Szolidaritás mozgalmaknak állít emléket, amelyek a rendszerellenzék nagy reménységei voltak. 

„A Gyurcsány-Mesterházy-Fodor-Bajnai összefogás bejelentésével egyértelművé vált, hogy nem sikerült az ellenzék megújulási kísérlete. Ez a csapat egy az egyben ugyanaz, amelyik 2010 előtt kormányzott. A Milla és a Szolidaritás 2011-ben azzal a reménnyel indult, hogy új alternatíva születik. Ezek a mozgalmak elestek a küzdelemben, a régi baloldal bedarálta őket” - mondta Istvánffy András.

Orbán visszahívta az oroszokat

2014. január 15.

"Orbán Viktor kormánya a paksi atomerőmű bővítéséről szóló, Oroszországgal kötött szerződéssel gyilkos csapást mér az ország függetlenségére, évtizedes függőségbe taszítva Magyarországot. A paksi bővítés minden propaganda ellenére rezsinövelést jelent, drágítja az áramellátást, és elképzelhetetlen mértékű államadósságot okoz. Ez a lépés kizárólag az orosz állam és a Fidesz-kormányhoz közeli oligarchák érdekeit szolgálja. A Fidesz nem először bizonyítja be, hogy csak szóban küzd az ország energetikai és gazdasági szabadságáért" - mondta Salha Omár a 4K! - Negyedik Köztársaság alelnöke.

Őrültek vagyunk?

2014. január 15.

Az új blogunkon fogunk beszámolni mindarról, amit tapasztalunk és átélünk az országgyűlési és az európai parlamenti választásokig. A pártok választási kampányából általában csak a hivatalos nyilatkozatok, közlemények, az egyhangú hirdetések és a különböző botrányok látszanak. Arról, hogyan megy valójában, mivel jár ez az egész, általában nem sokat lehet tudni. Azért indítjuk el ezt a blogot, hogy ezt megmutassuk, olyan belső dolgokról is beszámoljunk, ami általában nem látszik a színfalak mögött. Ne csak a kampányblabla menjen.

Istvánffy András blogbejegyzését ide, vagy a képre kattintva olvashatod el teljes hosszában.

Csongrádban is lesz új párt 2014-ben!

2014. január 15.

Az országjárás újabb állomásához érkezik! Január 17-én, pénteken este 18 órától a szegedi Zápor József Kávézóban tartunk helyi fórumot, melyen részt vesz Istvánffy András, a 4K! elnöke és dr. Salha Omár alelnök is. A beszélgetés témái többek között az oligarchák uralmának megtörése, a marihuána legalizációja, a visszahívható politikusok és a részvételi költségvetés lesznek. Gyere el te is, ismerd meg a 4K! - Negyedik Köztársaságot, mondd el véleményed!

Az elit saját törvényei betartását sem gondolja komolyan

2014. január 15.

Istvánffy András tegnap reggel a Klubrádiónak adott telefonos interjút, melyben a NAV-botrányról kérdezték. Elmondta, hogy meggyőződésünk, hogy a NAV-ügyben felmerült probléma a rendszerváltás rendszerének egyik jellemző problémája. A műsorvezető kérdésére elmondta:

„Az elit szisztematikusan olyan törvényeket hoz, amelyek betartását maga sem gondolja komolyan, és eközben a hétköznapi embereket is csalásra kényszerítik. Jó példa erre a magyar kis- és középvállalkozások helyzete.”

Az interjút teljes egészében, vágatlanul, a fenti videóra kattintva, a YouTube-on hallgathatod meg.