Dr. Főnök a Békemeneten

2014. március 29.

Majomálarcban próbálta vezetni a Békemenetet egy rettenthetetlen rezsiharcos. Fogalmunk sincs, honnan jöhetett az ötlet.

 

Folynak a helyi kampányaink

2014. március 27.

Folyamatosan kampányolnak a 4K! helyi jelöltjei: Bassa Zoltán (Pest megye 3. evk) a hétvégén pikniket szervezett Szendtendrén, Majer Zsuzsanna (Komárom-Esztergom 1. evk) járja a tatabányai lépcsőházakat,  Bartha Attila (Budapest 3. evk) pedig a fiával együtt jelent meg a 4K! Királyhágó téri pedig kitelepülésen.

A Hír24 beszámolója a kampányfilm letiltásáról

2014. március 20.

A Hír24 híradójában Istvánffy András mondja el  a 4K! letiltott kampányfilmjének történetét.

A felvétel a képre vagy IDE kattintva 11:54-től látható

Orbánt sérti a majmos videó, letiltották

2014. március 19.

Pokorni Zoltán önkormányzatának helyi televíziója letiltotta a 4K! kampányfilmjét, mert Orbán szavai egy majom szájából hangzanak el.

A budai XII. kerületi, önkormányzati fenntartású és közszolgálati Hegyvidék Televízió minden országgyűlési képviselőjelölt kampányfilmjét ingyen és alanyi jogon leadja. A 4K! jelöltjének a kampányfilmjét azonban az etikai kódexükre hivatkozva visszautasították, ugyanis szerintük sérti a miniszterelnököt, hogy a szavai egy majom szájába lettek adva.

A letiltott videóban a majom szájából nemcsak Orbán, hanem Gyurcsány szavai is elhangzanak, a fideszes önkormányzat televíziója azonban meglepő módon csak Orbán megjelenítését sérelmezte. A 4K! szerint teljesen indokolatlan a kampányfilm letiltása, ugyanis belefér abba a kritikába, amit a közszereplőknek tudniuk kell tolerálni.

A 4K! a filmért egyedül a majmoktól kész bocsánatot kérni, de erre eddig nem futott be igény.

Papp Réka Kinga és a Kétfarkú Kutya Párt az ATV-ben

2014. március 18.

Papp Réka Kinga, a 4K! szóvivője és Kovács Gergő, a Kétfarkú Kutya Párt alapítója beszélgetnek a jelenlegi választási visszásságairól, és arról, hogy lenne-e egyáltalán értelme egy miniszterelnö-jelölti vitának. Jókedvű beszélgetés komoly témákról rengeteg humorral és nevetéssel.

A videó a képre vagy IDE kattintva új ablakban nyílik meg.