Miskolci túra szerdán!

2014. február 5.

Ma, azaz 2014. február 5-én újabb miskolci fórumot tartunk délután 5 órától. A fórum a Café de Boucher Belga sörözőben lesz, Szalai Roland és Mezei Dávid alelnökök részvételével. Beszélgetni fogunk a visszahívható politikusokról,  az új választási rendszerről és a marihuána legalizációjáról is. Gyere el Te is, mondd el véleményed! :)

Az igazmondás a legjobb drog

2014. február 4.

A bársonyszékekben ülők körberöhögnek minket: ha a törvényeket kérjük rajtuk számon, kedvük szerint megváltoztathatják azt. Vagy csak simán nem vesznek komolyan: mi bajuk történhet? Mostanra már tényleg esélyünk sincs beleszólni, hogy mit tesznek az életünkkel. Azért vagyok a 4K!-ban, hogy ezen változtassunk.

Papp Réka Kinga mai blogbejegyzését teljes egészében ide kattintva olvashatod el.

A 21. század a digitális demokráciáé!

2014. február 4.

A 4K! szerint az állam dolga szolgálni az állampolgárait. Ezért a közigazgatás fejlesztésének kiemelt célja kell, hogy legyen, hogy az informatikai eszközök alkalmazásával az állam biztosítsa a hozzáférést a közösségi szolgáltatásokhoz és megkönnyítse az ügyintézést az emberek számára.

Javaslatunk szerint fejleszteni kell az Ügyfélkapu rendszerét, funkciói kiterjesztésével megkönnyíteni az elektronikus ügyintézést. Hosszú távon célunk, hogy megteremtsük a digitális népszavazás lehetőségét, ami egy közvetlen és olcsó mód arra, hogy a hétköznapi emberek beleszólhassanak az ország ügyeibe.

Papp Réka Kinga az M1 reggeli műsorában

2014. február 3.

Papp Réka Kinga, a 4K! szóvivője ma kora reggel az M1 tévé Rekontra című össztűz műsorának vendége volt.

A műsor felvételét ide vagy a fenti képre kattintva tudod megnézni.

Fűlegalizálás, új adórendszer és patriotizmus

2014. január 31.

Az Index.hu videója a mai jelöltbemutatónkról: