A 4K! támogatja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelöltségét

2015. április 1.

EZ A GYURCSÁNYISTA ÓDA TERMÉSZETESEN ÁPRILISI TRÉFA VOLT.

Ezekben a vészterhes időkben Magyarországnak egy bátor demokratára van szüksége, ezért a 4K! teljes mellszélességgel támogatja Gyurcsány Ferenc miniszterelnökségi törekvéseit.

A 4K! azt javasolja, hogy az Összefogás élére Gyurcsány Ferenc álljon. Eljött az ideje, hogy mindenki félretegye a kicsinyes ambícióit, a nevetséges véleménykülönbségeket és az ideológiai marakodást.

Nincs szükség a felelőtlen kísérletezgetésre, Gyurcsány Ferenc már bizonyított. Kormányzása alatt töretlen volt az ország gazdasági fejlődése, csökkent az államadósság, a világgazdasági válság kitörésekor messziről elkerültük az államcsődöt, a közszolgáltatások minősége jelentősen javult, a közösségi közlekedés egyre több ember számára lett hozzáférhető, és óriási előrelépés történt a cigányok integrációjában. Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként nem tűrte meg a kormányában a korrupciót, és bátor demokrataként az ellenzéki tüntetők emberi jogait is minden körülmények között tiszteletben tartotta.

Nincs értelme tovább keresgélni.

A megfelelő jelölt az ajtónk előtt áll.

Halkan kopogtat, és csendesen várja, hogy beengedjük.

Demokraták, ébresztő!

A 4K! felszólítja az MSZP-t, a PM-et és az Együttet, hogy szövetségesüket ismerjék el a demokraták közös miniszterelnök-jelöltjének!

 

/2015. április 1./

Egyetértesz? Támogasd a 4K!-t vagy csatlakozz hozzánk!