Hé, mi van a 4K!-val?

2014. június 2.

A választási kampány vége óta egy kis csend volt a 4K! háza táján. Szimpatizánsaink már kezdtek aggódni, rosszakaróink pedig örülni, hogy talán lehúztuk a rolót. Szimpatizánsaink örömére, rosszakaróink szomorúságára erről szó nincsen. Ez a csendes erőgyűjtés ideje volt. Június 14-én tartunk tisztújító kongresszust. Ez lesz a második kongresszusunk, az első, két évvel ezelőtti alapító kongresszusunk után.

A 4K!-t azért hoztuk létre, hogy a hétköznapi embereket képviselje, amit az oligarchák által létrehozott pártok és pártszövetségek sosem fognak megtenni.

Önerőből, önkéntes munkára és kis adományokra építve indultunk el az országgyűlési választáson. Úgy döntöttünk, hogy egy korrupt rendszerben tisztességesen játszunk. Kevésen múlt, de végül nem jött össze az országos listához szükséges elég aláírás. Azt választottuk, hogy nem csalunk az ajánlásokkal, mint a bizniszpártok. Így is lett jó pár jelöltünk, több vidéki városban és Budapesten.

Az idei választás végül nem változtatott meg semmit az országunk életében. Maradt minden, ahogy van. Ez azt jelenti, hogy mindazért, amiért eddig harcoltunk, továbbra is küzdenünk kell.

Senki sem fog csak úgy felülről odaadományozni nekünk egy olyan országot, ahol a hétköznapi emberek munkáját megbecsülik, ahol tisztességesen lehet boldogulni, és még a közös világunk alakításába is beleszólhatunk. Ezt ki kell küzdenünk.

Ezért folytatjuk.

Egyetértesz? Támogasd a 4K!-t vagy csatlakozz hozzánk!