Papp Réka Kinga lesz a 4K! szóvivője

2014. január 24.

Papp Réka Kinga civil aktivista és környezetvédelmi szakújságíró lesz a 4K! szóvivője. Réka a Hallgatói Hálózat alapító tagja, ő mondott beszédet a Milla Nem tetszik a rendszer tüntetésén a HaHa nevében.

„Az, ami most történik Magyarországon, hadiállapotra hasonlít. A közoktatástól elkezdve a civil szervezeteken át a nyugdíjrendszerig mindent szétvertek, a hétköznapi emberek pedig nem tehetnek semmit, mert kirúgni persze nem lehet ezeket az őrülteket. Egyedülálló anyaként eddig nem tudtam részt venni a politikában, viszont eljött az idő, amikor már nem szabad tovább finomkodni. Vagy új irányt adunk az országnak, vagy a három éves gyerekemnek nem marad semmi, mire felnő. Ezt nem hagyhatom, ezért csatlakoztam a 4K!-hoz” - mondta el Papp Réka Kinga.


Réka az MSZP-kormány idején szerelmes dalaival üldözte Verók István volt szocialista polgármestert, aki a kerületi ingatlanpanamázással keveredett korrupciós botrányba. A polgármester végül be is perelte becsületsértésért, a Millió zsebbe száll című daláért.

Réka a szélsőjobbnál is kihúzta a gyufát: a Kárpát Kommandó Bohóchadsereg tagjaként a Magyar Gárda alapításánál okozott kellemetlen pillanatokat a jobbikosoknak, amivel kiérdemelte, hogy a kuruc.info-n máig kint legyen az arca, a neve és a telefonszáma.

„A Zöld Pók filmműhely alapítója vagyok, az elmúlt években itt dolgoztam videós újságíróként. Olyan témákkal foglalkoztam, mint a közoktatási integráció, energetika, agrár- és kereskedelempolitika és minden, ami zöld. Ha már itt tartunk, szívesen kitakarítanék pár fideszes konferenciatermet mosószódával és ecettel, rájuk férne egy kis fertőtlenítés” - mondta Papp Réka Kinga.

 
Réka üzenete Orbán Viktornak:

Új szóvivőnk 2011-es beszéde a Milla-tüntetésen:

Réka dala 2007-ből Verók Istvánnak:

 
Egyetértesz? Támogasd a 4K!-t vagy csatlakozz hozzánk!