Györki Zsuzsa lesz a 4K! kampányfőnöke

2014. január 22.

Györki Zsuzsa, marketingkommunikációs szakértő lesz a 4K! kampányfőnöke a 2014-es országgyűlési választáson. A 4K! új blogot indít a választásokra, Van kire szavazni címmel.

A 4K! önkéntesei, jelöltjei és kampánystábjának tagjai a Van kire szavazni blogon fognak beszámolni mindarról, amit tapasztalnak és átélnek a választásokig. A régi pártok választási kampányából általában csak a hivatalos nyilatkozatok, közlemények, az egyhangú hirdetések és a különböző botrányok látszanak. Arról, hogy hogyan megy valójában, mivel jár ez az egész, általában nem sokat lehet tudni. Az új blogot azért indította el a 4K!, hogy ezt megmutassa, olyan belső dolgokról is beszámoljon, ami általában nem látszik a színfalak mögött. Ne csak a kampányblabla menjen.

Györki Zsuzsa dolgozott több független magyar reklámügynökségnek accountosként, és több éven keresztül foglalkozott az Est Média, így többek között a Pesti Est és a Radiocafé hirdetési felületeinek értékesítésével a nagy médiaügynökségekkel foglalkozó csoport vezetőjeként.

„Se civil aktivista, se politikus nem vagyok, egyszerűen csak egy normális országban szeretnék élni. Nem érzem magam forradalmárnak abban az értelemben, hogy a mindennapi életben sem magát a rendrakást élvezem, hanem azt, ha már rend van a lakásomban. Emiatt vettem részt eddig civil tevékenységekben” – mondta Györki Zsuzsa.


Zsuzsa önkéntesként segítette a fiatalok drogmegelőzésével foglalkozó Drog Stop Egyesület kommunikációs munkáját, és vezetett gyerekeknek szóló EU-s környezetvédelmi kampánykommunikációt is. A 4K! munkájában a Millás időszak óta vesz részt önkéntesként.

„A 4K! programjában különösen fontosnak tartom a marihuána legalizációját, aminek szükségességéről végképp meggyőződtem a drogprevenciós egyesületnél való önkénteskedésem során. Ezen kívül húsba vágóan fontosnak tartom a gazdaság kifehérítését, azt, hogy rendesen bejelentett munkahelyeken lehessen dolgozni. Erről mindenki sokat tudna mesélni a reklámszakmában és a média világában” – tette hozzá Györki Zsuzsa.

A blog címe:
www.vankireszavazni.blog.hu

Egyetértesz? Támogasd a 4K!-t vagy csatlakozz hozzánk!