Összeállt a régi csapat, Gyurcsány visszatért

2014. január 8.

„Ez ugyanaz a régi csapat, amelyik 2010 előtt katasztrófát idézett elő Magyarországon. Hazugság volt a megújulásról és a korszakváltásról szóló szöveg” – kommentálta dr. Salha Omár Mesterházy Attila és Bajnai Gordon bejelentését, miszerint közös listán kívánnak indulni Gyurcsány Ferenccel a választásokon.

„Az ellenzék különböző szereplői éveken keresztül hitegették az embereket, hogy radikálisan szakítottak a múlttal és nem azért akarnak hatalomra kerülni, hogy ott folytassák, ahol abbahagyták. Most kiderült, hogy hazugság volt az egész. Gyurcsánnyal kiegészülve teljessé vált a régi csapat. A különböző MSZP-mutációk, amelyek egytől egyig bukott politikusok visszatérését szolgáltak, a feladatukat elvégezve visszatérnek az anyapártba” – mondta a 4K! alelnöke.

A megújulással való hitegetéssel a régi baloldal sajnos sorra darálta be az új ellenzéki mozgalmakat. A 4K! az új mozgalmak közül egyedüliként, a nagy nyomás ellenére is megőrizte függetlenségét.


„A másfél éves sátántangó vezetői végül pontosan ugyanazok, akiket 2010-ben a hétköznapi emberek kétharmaddal küldtek el a bánatba. Gyurcsány Ferenc csatlakozásával bezárult a kör, immár egymás kezét fogva sorakoznak azok az ellenzéki oligarchák, akik személy szerint felelősek Orbán kétharmadáért, és akik miatt további négy évig a nép nyakán is marad. Ezzel becsapták azokat az embereket, akik utálják Orbán Viktor rendszerét, de nem akarják a Gyurcsány-korszak folytatását” – mondta Salha Omár.

Az új helyzet világos: a 2014-es országgyűlési választásokon a 4K! – Negyedik Köztársaság lesz az egyetlen országosan választható új erő.  A 4K! azokat az embereket képviseli, akik most már nagyon unják, hogy tíz éve Orbán-Gyurcsány párharcról szól Magyarország.

Egyetértesz? Támogasd a 4K!-t vagy csatlakozz hozzánk!