Bizonyítékeltüntetési akció a házkutatás Horváth Andrásnál?

2013. december 19.


A 4K! szolidaritást vállal Horváth Andrással, a NAV-botrányt kirobbantó volt adóellenőrrel, akinél sajtóhírek szerint ma reggel házkutatást tartottak a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai. A jogosulatlan adatkezelés ürügyével lefolytatott rendőri akció felveti a kérdést, hogy nem bizonyítékeltüntetési kísérletről van-e szó.

„Az országot túszul ejtő köztörvényes bűnözők aljas háborút folytatnak a hétköznapi emberek, a hétköznapi hősök ellen” - mondta Istvánffy András, a 4K! elnöke. „Ennek a háborúnak az egyik legmocskosabb húzásának lehetünk most tanúi. Erre nincsenek jobb szavak, ez ellen lázadni kell!”

A rendszerváltás óta saját zsebeiket tömő oligarchapártok egyre gátlástalanabb módszerekkel szipolyozzák ki a magyar államkasszából a milliárdokat saját klientúráik részére. Mindeközben a magyar nép huszonöt éve csak megszorításokkal, újabb és újabb adónemekkel, leépülő közszolgáltatásokkal, növekvő egyenlőtlenségekkel és a korrupció mocsarában rohadó állammal szembesül.


Istvánffy András elmondta, pártja szerint ilyenkor nem az számít, hogy ki lopott kevesebbet, és ki többet. „A politikai-gazdasági kaszt láthatóan addig szeretné szívni az egyszerű magyar adófizetők pénzét, amíg az ország össze nem omlik. A vizsgálóbizottsággal kapcsolatos mizéria is bebizonyította: kényes ügyekben összezár a Fidesz-ballib NAVkoalíció. Pontosan ezért valljuk azt, hogy az egyik bűnszervezetet nem a másikkal kell leváltani. Csak valódi alulról szerveződés lehet a garancia a valódi változásra.”

Egyetértesz? Támogasd a 4K!-t vagy csatlakozz hozzánk!