Patrióta kiáltvány

2012. szeptember 26.


Ma csak az nem látja, hogy zsákutcába jutott az ország, aki nem akarja látni.

Ez a katasztrófa nem egyetlen hataloméhes őrült műve, hanem a rendszerváltás rendszerének katasztrófája.

Az országot a rendszerváltáskor egy politikai maffia kerítette hatalmába. A kezdeti jó szándékú értelmiségi politizálás után a pártok gazdasági érdekcsoportok intézőivé változtak.


A politikai küzdelem maffiaharccá változott az elosztható közpénzek fölött. A tét először a privatizálható állami vagyon volt, aztán a megérkező EU-s pénzek voltak. És persze az adófizetők pénze. Itt nem különböző társadalmi víziók harcoltak egymással, hanem maffiacsoportok.

A társadalom mélyen hallgatott. Örült a frissen megkapott szabadságjogoknak, hogy a hatalom végre békén hagyja, és nem szól bele a személyes életébe, hogy úgy alakíthatja a sorsát, ahogy neki tetszik.

És miközben odafönt ment a maffiaharc, az ország össze-vissza sodródott. Tönkrement az iparunk, kivéreztek a közszolgáltatások, megnőttek az egyenlőtlenségek és terjedni kezdett a legsötétebb nyomor. A rendszerváltástól várt szabadság és jólét helyett a többség számára létbizonytalanság jutott.

Így teltek az évek, míg valami meg nem változott. Az egyik maffiacsoport túlnyerte magát és elkezdte a végső leszámolást. A győztes teljes mértékben megszállta a magyar államot, saját kénye-kedve szerint alakít át minden szabályt, hogy a közpénzt a saját embereinek szivattyúzza ki, miközben irgalmatlan módon sanyargatja az egyszerű embereket, hogy minden pénzt kinyerjen belőlük.

Ez a rendszerváltás vége: a törvényeket egy maffia hozza, mindenféle kontroll és ellensúly nélkül.

Ebből elegünk van! Így nem lehet tovább élni!

A feladatunk azonban nem az, hogy az egyik maffiát kitessékeljük a túlhatalomból.

A feladatunk nem az, hogy helyreállítsuk a maffiacsoportok közti egyensúlyt, hogy odafent egymással marakodva újra békén hagyjanak minket, egyszerű magyarokat.

A feladatunk az, hogy véget vessünk a politikai maffiák uralmának Magyarországon.

A feladatunk az, hogy lezárjunk egy korszakot, a rendszerváltás elrontott évtizedeit, és új irányba indítsuk el az országot.

Mindenki érzi, hogy így nem mehetnek tovább a dolgok. A kérdés az, hogy mit akarunk helyette?

Merünk valódi változást akarni, vagy csak egy kicsit élhetőbb maffia-országot várunk?

Csak vissza akarjuk állítani a dolgokat, ahogy eddig voltak, vagy az ország lakóinak kezébe akarjuk adni a hatalmat?

A tét az, hogy lesz-e valódi megújulás.

Mi patrióta Magyarországot akarunk, ahol mindenkinek lehetősége van boldogulni és lehetősége van részt venni a döntésekben.

Mi Magyarország valódi megújulására szervezünk mozgalmat.

Mi ezért a célért fogunk szövetkezni minden olyan emberrel, mozgalommal, civil szervezettel és párttal, aki valóban hisz Magyarországban.

Egyetértesz? Támogasd a 4K!-t vagy csatlakozz hozzánk!